Web Analytics Made Easy - Statcounter

وینگر انگلیسی سیتیزن ها می گوید می خواهد با عملکرد خود به تفاوت ایجاد کردن در مسابقات ادامه دهد.

طرفداری- منچسترسیتی با برتری مقابل دیناموزاگرب، 3 امتیاز دیگر را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به حساب خود واریز کرد. رحیم استرلینگ که در دقیقه 65، گل اول بازی را به ثمر رساند می گوید نیمه اول این دیدار می توانست با 2 یا 3 گل به نفع سیتی خاتمه یابد اما آنها در نیمه دوم با ادامه دادن به فوتبال خود در نهایت موفق به گلزنی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیم استرلینگ پس از این دیدار که با نتیجه 2-0 خاتمه یافت به UEFA.Com و BT Sport گفت:

نیمه اول می توانست 2-0 یا 3-0 به نفع ما تمام شود اما می دانستیم که آنها سخت در هم می شکنند. آگاه بودیم که در برخی لحظه های مسابقه باید صبور باشیم چراکه آنها با روحیه جنگندگی خوبی ظاهر شدند اما ما می دانستیم که اگر روی برنامه تاکتیکی خود پافشاری کنیم و به فوتبال خود ادامه دهیم، شانس های بیشتری به منظور گلزنی به وجود می آیند و می توانیم گلزنی کنیم و دیدیم که اینگونه شد. 

وینگر ریز نقش انگلیسی در مورد حضورش در موقعیت مناسب برای گلزنی در مقابل دروازه نماینده کرواسی نیز گفت:

این موضوع به عطش و اشتیاق بیشتر برای گلزنی مربوط است. قبلا روی آن متمرکز نبودم و روی جنبه های متفاوتی از بازی خود متمرکز می شدم اما اکنون می خواهم به تفاوت ایجاد کردن در بازی ها ادامه دهم.

استرلینگ که در دقیقه 91 پاس گلی برای فیل فودن، بازیکن تازه وارد سیتی فراهم کرد در مورد این هافبک جوان نیز گفت:

خوشحالم که گلزنی فودن را می بینم و این دومین پاس گل من به وی محسوب می شود. فودن بازیکنی است که هر روز به طور درخشان تمرین می کند و عاشق فوتبال است و آز آن لذت می برد. او بازیکنی با توانایی هایی عالی است و می خواهم وی را در تیم ملی انگلستان ببینم! فودن اگر به تلاش سخت خود ادامه دهد مطمئنا به تیم ملی انگلستان دعوت خواهد شد.

 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۴۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیرگذاری مهاجم تیم ملی ایران روی گلزنی رم ایتالیا
  • ستاره اینتر احترام میلانی‌ها را نگه می‌دارد
  • درخواست اسرای صهیونیست از نتانیاهو درباره پذیرش توافق آتش بس
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • دلیل رد سرمربی‌گری تراکتور از سوی فرهاد مجیدی
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • حسینی: روند ناکامی‌های ما در بازی با پرسپولیس قطع شد / مقابل استقلال هم می‌شد کامبک بزنیم
  • ادامه درخشش قایدی با گلزنی برابر النصر
  • تساوی الوحده در حضور نوراللهی
  • پرسپولیس و استقلال شانس قهرمانی هستند | پیشنهاد داشتم و می‌دانستم به زمین بروم گل ‌می‌زنم!